Ett öra gött

Skrivet av Emil, 5 december 2011

Nu har jag fått frågan fem gånger på en månad: När kommer vi att se dig i Så mycket bättre då? Mitt svar är förstås: Inte förrän Hanson Brothers är med, så jag kan spela en avskalad hudnära version av Mbop.

***

Alla har väl läst om pitbullterriern Rolf? Rolf var känd som en ganska aggressiv hund. Ägarna testade att sätta Rolf på en diet som bara bestod av fallfrukt. Rolf blev jätteharmonisk, men fick hybris av sin nyvunna andlighet och blev så arrogant och självupptagen att man insåg att Rolf gjorde mindre skada som aggressiv.

- Rolf attackerade max två personer per år. Som navelskådande och arrogant sårade han folk oavbrutet säger Rolfs husse Linus Stilton och berättar vidare om hur han och matten Malin tog Rolf ur dieten efter ett halvår och förbjöd honom även att gå på sin qi gong-kurs på måndagar.

- Nu är han aggressiv igen, men hellre det än så fruktansvärt tråkig och nonchalant som han var ett tag. Herregud, han hälsade knappt på folk han kände hur bra som helst. Fatta hur ont det gör.

Institutet för vedertagen sanning bekräftar att det faktiskt gör mer skada att vara harmonisk och självupptagen än aggressiv.

Ja, så är det, säger dom.

***

Dumbjörnen lever bland stora trästockar som dom släpar runt på helt aningslöst och sen bara släpper i marken. Dumbjörnen kan stå en hel dag och bara fastna i ett stirr. Dumbjörnens politiska analys är av typen: Barnarbete är väl bra, då får familjen in lite pengar i alla fall.

Dumbjörnen vill ha betyg från åtta år innan barnet är fött. Dumbjörnen går inte i ide som andra björnar utan åker till Australien på vintern på konferens med en liberalreaktionär tankesmedja.

***

 

 


En kommentar till “Ett öra gött”

  1. oroshjärta har skrivit:

    Jag bryter i hop. Hade glömt mpob..Skrattar högt & ljudligt i min ensamhet.

Skriv något!